26.08.2009 г., 22:34 ч.

Замяна 

  Поезия
327 0 0


Зората направи пътека,
пътека към нашите мечти.
Любовта в черна завеса скрита,
защо не я виждат човешките ни очи?

Боже, съгреших ли пак,
неосъзнавайки, че това е грях.
Боже, заблудих ли се, как,
търсейки в сълза смях.

Една-единствена истина има,
истина, която се скри.
Вървящи по пътека черна,
животът със смъртта се замени.

  Милан Милев
  22.07.09

© Милан Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??