Aug 26, 2009, 10:34 PM

Замяна 

  Poetry
325 0 0


Зората направи пътека,
пътека към нашите мечти.
Любовта в черна завеса скрита,
защо не я виждат човешките ни очи?

Боже, съгреших ли пак,
неосъзнавайки, че това е грях.
Боже, заблудих ли се, как,
търсейки в сълза смях.

Една-единствена истина има,
истина, която се скри.
Вървящи по пътека черна,
животът със смъртта се замени.

  Милан Милев
  22.07.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??