13.01.2017 г., 12:06 ч.

Занимание 

  Поезия » Друга
263 0 2

Отново ще летя след залеза,

тъй пурпурен, влиятелен и свеж.

Ще бягам аз от тежката навалица,

за да се гмурна във живота тъй горещ.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??