Jan 13, 2017, 12:06 PM

Занимание 

  Poetry » Other
265 0 2

Отново ще летя след залеза,

тъй пурпурен, влиятелен и свеж.

Ще бягам аз от тежката навалица,

за да се гмурна във живота тъй горещ.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??