20.08.2006 г., 23:56 ч.

Запалена цигара 

  Поезия
754 0 1
И както цигарата бавно загасва
така загасва моят живот.
Бавно бавно умирам самичка
без теб,без никой до мен.

Паля последна цигара
и нещо в гърдите усещам
сърцето разбра че това е
цигарата след която умирам.

Защо те няма за да кажеш
че ме обичаш и че искаш
да загасиш цигарата защото
така ще мога да живея с теб.

Запалена е и последната цигара
пред последната врата седя
още само веднъж ако дръпна
вратата се отваря и аз падам.

Падам завинаги потънала в дим
търсейки твоята близост,очите ти
вярвайки че някои ден,ще съм
последната цигара която ще изпушиш.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??