3.08.2017 г., 20:49 ч.

Запазено 

  Поезия » Любовна
207 1 2

ЗАПАЗЕНО...

 

Запази ли бяла душата си, дяволе,
или я почерни, със омраза към нищото,
високи камъни ограждат сърцето ти, дяволе,
тежки зидове от камък иззидани...

 

Запази ли биещо сърцето си, дяволе,
или го разби на прах от необичане,
тежки думи от мъка тежат неизказани,
грозни огради от слова необмислени...

 

Запази ли виждащи очите си, дяволе,
запази ли капчица обич в тях,
запази ли обич,за мене, по дяволите,
Запази ли...
Стига!
Не я ща!

 

17 Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??