10.12.2007 г., 15:48 ч.

Запей ми 

  Поезия » Друга
733 0 15
 

ЗАПЕЙ МИ

 

Запей ми, ветре, за радост,

макар че вече е зима,

макар че първата младост

нечуто бързо отмина.

 

 

Запей ми, слънце, за обич!

И нищо, че остарявам,

и нищо, че се тревожа,

че той, животът, минава.

 

 

 

Запей ми, земьо, за пролет!

Да викна с вас, да запея!

С шеги и песни на воля

до края с вас да живея!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??