4.01.2009 г., 11:38 ч.

Запей ми! 

  Поезия » Любовна
773 0 31
Запей ми своята песен!
За слънчогледите,
цъфнали в златната ръж,
за любовта ти,
за потока в косите ми
от звездния дъжд.
За вратата открехната
на душевния храм,
за птичето сгушено
в топлината му там.
Запей ми своята песен!
Не спирай!
От потока ми звезден
искриците пръснати
в шепи събирай!

музика

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??