13.02.2009 г., 6:43 ч.

Запомни ме... 

  Поезия
758 0 2
 

Запомни ме по-силна от вихрушка,

     с жизнена и хубава душа.

   Запомни ме смееща се силно,

      щом шумят есенни листа.

 

  Запомни ме, когато вехнат розите

      и една за мен си откъсни,

      нека ароматът ти напомня

          за отминалите дни.

 

    Запомни ме, легнал на тревата,

      с поглед  в ширното небе.

  Нека те прегърне мило синевата

          вместо двете ми ръце.

 

      Запомни ме в силна буря,

      в капка дъжд ме приюти.

 Когато лястовица мъртва падне,

        спомни си мойте сълзи...

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??