31.03.2008 г., 22:57 ч.

Заради Него  

  Поезия » Любовна
632 0 1
Заради Него

Заради устните му алени,
по-жарки и от изпепеляващо слънце,
кълна се - не един свят бе разрушаван!
И в мига щом той отмине,
знам - и на моя му идва края!

Заради магменото в очите му,
разпръскващо се в безимени искри,
готов ли си - отново да страдаш?
И не знаеш до колко или дали
да се надяваш - та пак сам си си накрая?

Заради най-мекото на душата му,
която и той не знае колко е горяла,
искам го - и толкова невъзмутимо го прави,
всеки стон как безмълвно ме завладява!

Само заради него - не искам и не трябва
любовта си на други ръце да осланям.
Защото тя е тази,която ме спасява,
докато в адско очакване ридая,
и ме кара, само заради него,
да пламвам
отново и отново... в Рая!

--
† Raz♥rbladic Swan †

© Його Де Анжело Суан-Кор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей.Аз съм Кора.Телефонът ми е 0889 03 85 29 , 0878 20 91 53 e-mail bloodywhite@abv.bg моля те свържи се спешно с мен, имам нужда да говоря с теб:/СПЕШНО!!!
Предложения
: ??:??