20.11.2007 г., 11:21 ч.

Заради теб 

  Поезия
980 0 2

... Заради теб, всичко друго оставих зад гърба,

ти си момчето, което ми спира дъха.

Вече имам за кой да се боря,

вече имам за кой да живея...

Всяка нощ, откакто сме заедно,

теб сънувам, далеч ли си от мен,

за теб се страхувам. За теб плача,

заради теб се смея, но без любовта ти,

не мога да живея. Да обичам само теб мога,

аз искам те до мен всеки ден, всеки час.

Ти ми даваш любовта,

със теб не чувствам самота.

Не те заменям за всичките бижута и пари,

от тотото шестицата си ми ти.

Когато видя твоето лице осъзнавам,

че ти си единствен в моето сърце.

Във всеки труден момент ти си до мен...

Аз и Ти - любовта ни е от сатен.

Сърцето ми за теб днес тупти,

ти сбъдна всички мои нежни мечти.

Ти си момчето, което исках да открия,

ти си ми по-скъп от съкровище в диамантена кутия.

Ти си моя цял живот, моята единствена вечна любов...

© Валерия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се с теб!Късмет!!!
  • А ти си едно диамантче, Валя !!! Толкова нежност, любов и красота има в твоето стихче !!! Ех...блазя му на това момче !
Предложения
: ??:??