1.08.2007 г., 11:08 ч.

Заради всички жени 

  Поезия
418 1 4
Искам да ти отмъстя.
Заради всички нещастни жени.
Които си докосвал и целувал,
а след това си оставял сами.
Искам усмивката ти да изтрия,
с която им даряваш топлота.
Но тя е само привидна,
а под нея се крие жестокостта.
Искам да се побъркваш от мъка.
Да мислиш само за мен.
Така ще усетиш поне за малко
скръбта в техния ден.
Искам да изгаряш от ревност
и да мразиш другите мъже.
Нека да разбереш какво означава
да погубят твоето сърце.
Искам да молиш за пощада:
Бог, небе и звезди.
Нека душата ти страда
и да има възмездие за всички жени.

                                                                                          2002г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • всеки има моменти в които би искал да "си го върне" на даден човек...но истинате е,че всъщност това не носи никакво удовлетворение...Поздрав - стиха ти е хубав!
  • май да
  • Страхотно! Браво!
  • Благодаря
Предложения
: ??:??