27.02.2008 г., 11:07 ч.

Заразена с любов 

  Поезия » Философска
656 0 3
 

ЗАРАЗЕНА СЪМ С  ЛЮБОВ

Със любов се  заразих

и няма връщане обратно

към това, което вече бях -

променила съм се безвъзвратно.

Заразих се със надежда -

истинска, със Божия намеса,

чувствата към земните неща

няма ги -

и май не знам къде са...

Вярата ми,

като тежка болест,

ме налегна и така -

всеки ден с това се боря,

но не мога да се отрека.

Заразена съм с Божия любов,

с вяра и надежда заредена,

всеки миг повтарям си и знам,

че душата ми за Бог е отредена!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??