11.11.2008 г., 7:47 ч.

Заседнал в душата 

  Поезия » Любовна
557 0 1
 

Заседнал в душата

 

 

 

Заседнал си в блуждаещи мисли,

останал си скътан в сърцето!

Безмилостно пазен и отричан,

че още от мен си обичан!

 

Заседнал си в думи, скъпи,

които не мога да изрека!

Оставил си прашни стъпки

в пепелта на мойта душа!

 

Безмилостно вкопчен в мен,

как искам сега да крещя!

Всяка хубава мисъл изчезна,

хоризонтът пред мен избледня!

 

Чуждата обич днес отрекох,

ще плащам може би за това!

Моята обич към теб е нелепа,

но заседна във мойта душа!

 

Истинска е тази болка проклета,

не ще я изтръгна и да умра!

 

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??