20.08.2007 г., 9:16 ч.

Защо? 

  Поезия
528 0 0

Защо не мога времето да върна,

защо не мога да го спра?

 

Аз искам да се върне,

да се върне, да бъде тогава,

когато имах шанс да съм твоя...

 

Измина се година и все така,

аз все още искам да съм твоя.

 

Защо не ме разбираш ти?

Защо не искаш да е както преди?

Защо задавам си аз тез въпроси?

 

Дали обичам те...

И ако е така...

Защо обичам те, кажи...???

© Ани Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??