20 авг. 2007 г., 09:16

Защо? 

  Поэзия
529 0 0

Защо не мога времето да върна,

защо не мога да го спра?

 

Аз искам да се върне,

да се върне, да бъде тогава,

когато имах шанс да съм твоя...

 

Измина се година и все така,

аз все още искам да съм твоя.

 

Защо не ме разбираш ти?

Защо не искаш да е както преди?

Защо задавам си аз тез въпроси?

 

Дали обичам те...

И ако е така...

Защо обичам те, кажи...???

© Ани Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??