20 ago 2007, 9:16

Защо? 

  Poesía
531 0 0

Защо не мога времето да върна,

защо не мога да го спра?

 

Аз искам да се върне,

да се върне, да бъде тогава,

когато имах шанс да съм твоя...

 

Измина се година и все така,

аз все още искам да съм твоя.

 

Защо не ме разбираш ти?

Защо не искаш да е както преди?

Защо задавам си аз тез въпроси?

 

Дали обичам те...

И ако е така...

Защо обичам те, кажи...???

© Ани Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??