11.12.2004 г., 8:48 ч.

Защо 

  Поезия
859 1 1
                        Защо те толкова обикнах
                        в мига, когато те видях.
                        Защо така ти се усмихнах,
                        в настроение ли бях?
                        Не крия, че те толкова обичам. 
                        Не крия, че съм влюбена в теб, 
                        и никога не ще отричам,
                        защото аз обичам само теб.
                        Но ти сега си с друга 
                        и тя е в твоити мечти
                        аз чувствам че те губя,
                        но в моите мечти си само ТИ!!!!!

© златина кадева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??