21.02.2007 г., 7:50 ч.

...Защо... 

  Поезия
862 0 7
Когато някога попиташ ме защо,
ще скрия аз очите си със длани
и отговорът мой ще е в писмо,
за да няма думи неразбрани.
Когато някога попиташ ме къде,
е скрито цялото, човешкото страдание,
ще сложа дланите на моето сърце,
ще потекът сълзи на отчаяние.
И когато пак попиташ ме защо,
ще кажа само, че ми липсваш,
че за любовта ми няма тържество
и не искам тя да те обижда.
И пак попитай ме защо -
аз ще гледам с поглед тъжен.
Показвам ти, че всичко вече е дошло
и няма път по който да се връща.

© Анелия Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??