13.09.2007 г., 9:12 ч.

Защо? 

  Поезия
850 0 3

Защо всеки те използва?
Защо ти винаги трябва да си?
Защо има приятели покорни?
Защо има предатели всевъзможни?
 
Защо? Защо? Защо?

Защо има хора, бъхтили се две години,
сега пилеят се в захлас?
Защо учители малоумни ги карат 
да вършат простотии в клас?

Защо? Защо? Защо?
 

© Нора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??