30.12.2007 г., 20:12 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
877 0 2
 

Липсваш ми,

защо ли всичко ми нашепва това,

защо отново и отново,

твоето име мълвя?!

Сълзи от очите ми текат,

като дъждовни капки ме обливат,

защо отново нещо нямам,

нещо липсва ми

и не зная какво е то!

Няма те, няма го и онова приятно чувство,

с което даряваш ме ти,

няма я и радостта от новите дни,

сякаш сърцето ми спряло е да тупти.

Защо вълнувам се, щом името ти чуя само,

"Обичам те!" в главата ми кънти,

истина ли е, ох, дали...

Страх ме е, утре ще те видя,

но няма да съм аз, същата твоя любов,

няма да мога да кажа нищо, а имам толкова неща,

които искам с теб да споделя...

И едно от тях сякаш е любовта.

                                                     28.12.2007год.

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??