12.12.2007 г., 10:58 ч.

Защо...? 

  Поезия » Любовна
646 0 3
Защо ме забрави? И как можа
сама да оставиш мойта душа,
да търси любов в чужди лица
и да разбива невинни сърца!
Защо го направи? И до днес не разбирам.
В друга ли влюби се? И кога?
Защо ме остави сама да умирам
в бездната черна, покрита с мъгла?
Защо не застана пред мене,
когато реши да ми кажеш:
"Сбогом, аз тръгвам!"
Може би нямаше смелост,
защото сърцето ти щях
да изтръгна...

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??