17.10.2010 г., 21:06 ч.

Защо 

  Поезия » Философска
735 0 15

Защо

 

 

Жени

лъкатушещи сами

посреднощ

в неделя

преди понеделник

под разкош

на есенни звезди

ми навяват тъгата

на напразно

втурнал се вятър

да разпилява листата

на щедро дърво

когато

са напуснали гнездата

където

са дарявали топлината

на не една

птича любов.

Боже мой,

не е ли това необята

на тишината?

Но защо?...

 

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??