1.05.2005 г., 11:59 ч.

Защо? 

  Поезия
828 0 0
Защо да чакам дните с надежда,
когато знам, че далече са те?
Защо животът ми все ме подвежда
за капка омраза в горещото сърце?

Защо любовта погребва душата,
когато студ край мен е светът?
Защо мечтите сгряват сърцата,
когато в тях няма светлина?

Защо сърцето не лъже смирено
със съдбата гореща за него и мен?
Защо се влюбвам все в забранено,
но искрено..... и не за ден!

© Сержа Танкиан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??