26.08.2007 г., 14:33 ч.

Защо? 

  Поезия
466 0 5

- Защо те срещнах чак сега? - попита. -
Защо не бяхме други аз и ти?
Защо, обречени да се обичаме,
един без друг по своя път вървим?

- Въпросите са много. Спри човече.
Навярно Бог така е отредил.
До болка ние с теб да се обичаме
и в пълна тайна всичко да държим.

Магията на чувството се крие
в до болка стиснатите ни ръце,
в очите ни, които все се дирят,
във разтуптяното от страст сърце.

Да бъдем силни ние се зарекохме.
Затворница е нашата любов.
Заключена е здраво във сърцата ни
и ще умре, когато те умрат.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??