8.01.2015 г., 22:55 ч.

Защо...? 

  Поезия » Любовна
447 0 0

Вече си друга, по-различна си,

а може би аз съм такъв.

Сърцата ни..., белязани с рани,

болки, толкова мъки

и  раздели преживяни -

вече са те много по-корави.

Само очите ни издават...

и колкото студено ний да се държим,

в тях още въглени догарят.

Усещам те, отново си близо до мен...,

топла и искряща още ухаеш на любов...

 

Защо те оставих и ти защо ме остави?!!!

© Юлиан Пашов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??