18.01.2011 г., 16:37 ч.

Защо 

  Поезия
496 0 3

Защо всеки ден 

 

Защо всеки ден трябва да плача,

искам сълзите ми да изтриеш с

устните си, да ме погалиш нежно,

да ми дариш мечтаната целувка,

от теб.

 

Защо всеки ден трябва да изпитваме

болки, от други причинени,

от злото, което все иска да унищожи,

любовта е единственото, на което може

да се разплачем или радваме.

 

Само тя ни кара да се качим във

висините, да изпитаме страстта, да

усетим как нашите тела се сливат,

телом и духом, да изпитаме ревност,

страдание, но защо трябва злото

постоянно да се намесва.

 

И кога ще дойде денят, в който само

любовта ще царува, кога, в кой ден

и изобщо ще дойде ли при нас, ние

сами трябва да я открием, ние сами,

трябва да победим злото.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??