27.01.2013 г., 19:57 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
624 0 1

 

Защо, когато съм сам

и когато нещо ме мъчи,

знаейки, че ти си там,

че щастието не може да сполучи.

 

Пускайки любима твоя песен,

ровейки из старите албуми,

снимките и всичко с теб,

сълзите, останал съм без думи.

 

И започвам да се моля за едно,

в сърцето ми остани си, скъпи татко,

защото истинските хора знам,

те винаги са там, но не за кратко!!!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??