12.05.2015 г., 13:56 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
277 0 1

Защо не виждаш, 

когато те гледам?

 

Защо не чуваш, 

когато ти пея?

 

Защо не слушаш, 

когато говоря?

 

Защо не чувстваш, 

това, за което милея?

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??