20.12.2017 г., 0:26 ч.

Защо??? 

  Поезия » Любовна
335 1 6

ЗАЩО???

 

 Защо се скри, защо ме ти предаде,

защо илюзия помежду ни създаде?

Защо страх те е да срещнеш любовта,

кажи ми моля те, каква е истината!

 

Пред теб аз разкрих своето Сърце,

мислите, чувствата, душата на дете!

Къде отиде ти, къде се запиля?

Уплаши се, но ти не ме разбра!

 

Живей отново със своята Самота,

бъди щастлива, даже и сама.

В мен ще остана само спомена,

за една красива жена, една Илюзия!

 

Сигурно ще срещнеш и друг някой ден,

но дали ще бъде като мен?

Ще пише ли за теб любовни слова,

ще чака ли да звъннеш,или поне усмивка една!

 

Ще разкрие ли пред теб живота свой?

Оголих Душата си! Животът си е Мой!

Ще мине пак. Излъгах те Сърце!

Не се сърди. Ритъма си ти успокои!

Но вярвам там някъде ни чака Тя,

голямата, истинската, Любовта!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??