23.09.2018 г., 19:32 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
276 0 0

Защо

 

Защо надничаш в моята душа
нима искаш нещо нужно от нея.
Сърцето трепка и те слуша
аз толкова много за теб копнея

Понякога изчезваш ти за ден,
диря те в компа и не те намирам
не искаш да разговаряш ти с мен
добрите мигове в нощта преживявам.

Искам те само в ефира да те има
не изчезвай безследно ти от мене
душата е самотна и неутешима
щом тебе те няма, към кого душата да погледне

Всичко това е толкова сладко
мисълта сърцето да докосва.
Да бъде миг, да бъде кратко
любовта е топлина и не се прахосва.

 

Йонка Янкова

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??