19.05.2008 г., 7:09 ч.

Защо?! 

  Поезия » Любовна
791 0 0
Защо съдбата е така жестока,
защо реши, че трябва да ни раздели?
Нима няма по света достатъчно беди,
че и влюбени през разстояние да държи?

Да кара две сърца от силни чувства да трептят,
а после те да мислят, че не са един за друг.
Да кара две деца да мечтаят, за да видят свойте лица,
да търсят те утеха в снимка, вместо в човек
и да копнеят за срещата в съня, от който да не се събудят този век.

Но ние намираме магията на любовта
и в най-обикновенните неща,
които са ежедневие за хората,
живели заедно в дома на любовта.

И за минутка или две, когато чуем свойте гласове
ние сме на седмото небе.
И живеем за това да покажем на света,
че любовта е в кръвта на две влюбени сърца,
макар и те да са в различни краища на една страна.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??