29.11.2007 г., 15:08 ч.

Защо боли? 

  Поезия » Любовна
939 0 3

Не го обичам, но защо се чувствам зле?

Защо не мога да щракна с пръсти и да кажа "НЕ"?

Защо не мога да продължа напред,

без да се чудя къде е той навред?

Защо сърцето не слуша ума?

Защо чувствата владеят света?

Защо несподелената любов боли така?

Защо толкова въпроси задава любовта?

2004 год.

© Натали Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??