13.06.2017 г., 13:14 ч.

Защо, докога 

  Поезия » Гражданска
279 1 0

Живуркаме тихичко в корумпирана махала.
Европа не ни искала – и какво от това?

На границата строим градински стобори,
а цената им хвърчи постоянно нагоре.

 

Мнение постоянно върти пред слуги-микрофони 

оцеляват така мърши и задници край пилона...

Дупка – винетка, дупка – винетка!

Лили от Мавзолея рекламираше тротинетки.
 

Нашенски прокурори защитават бандити,
съдии в заседания не виждат следите.

Живуркаме мижитурски в мафиотска среда,

а децата ни питат: - Ще бягаме, а вие кога?

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??