8.10.2008 г., 6:13 ч.

Защо II 

  Поезия » Любовна
461 0 0
Защо бе нужно с мен да си играеш,
защо бе нужно да ме нараниш,
нима не знаеше, че искрена съм с тебе
и от лъжата ти ще ме боли?

Уби ти в мене всичко детско, чисто и красиво,
уби и вярата ми в любовта,
не зная ще повярвам ли отново,
че има искреност в света!

© Веселина Гълъбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??