4.05.2008 г., 12:07 ч.

Защо? (Когато си далече) 

  Поезия
745 0 0
Защо всеки път, когато болката не спира,
защо всеки път, когато надеждата умира,
защо тогава искам да те видя аз???

Защо сълзите стичат се виновно
по моите очи?
Защо кърви, дори когато истина
казваш ти?
Защо далече си?
Защо сега?
Защо умира в мене вечността?

Защо не мога да ти кажа "НЕ"?
Защо не мога да си тръгна аз?...
Защо? Защо боли - те питам аз??

Дали в очите ти кафеви
има капчица лъжа?
Дали обичаш ме безкрайно?
Дали за тебе, за тебе знача всичко,
или съм просто камъче по пътя прашен?

Защо ми казваш, че винаги има смисъл?...
Защо... когато сълзите се стичат пак?...
Защо... когато съм сама?...
Защо... Когато си далеч???

© Буба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??