30.09.2008 г., 14:17 ч.

Защо ли толкоз бързо ме забрави? 

  Поезия » Любовна
1223 1 0

 

Защо ли толкоз бързо бях забравена

от теб, дори и от света?

Искаш да се чувствам изоставена...

Как дори не те човърка мисълта...?

 

 

© Диана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??