23.07.2008 г., 10:34 ч.

Защо любовта прощава 

  Поезия » Любовна
707 0 8


Срещнах те случайно,

виновно гледаше ме ти.

Разочарованието бе сърдито,

а любовта - готова да прости.



Колко пъти ще прощаваш

 и ще протягаш пак ръце.

Нима, любов, те заслужава,

сърцето как да  разбере.



Гнездо в него ти си свила

и ведно с него ти туптиш.

Ритъмът нима ще спира,

щом от гнездото излетиш.



Знам, че искаш да живееш,

а и пусто е без теб.

Животът ще е сив и празен,

сърцето с късчета от лед.



С теб, любов, се чувствам жива,

годините не ги броя.

Щом в сърцето трепет има,

мога ли да не простя.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??