10.05.2008 г., 10:07 ч.

Защо ме остави? 

  Поезия » Любовна
1739 1 3
Опитах да ти пиша, но не можех...
Опитах да заспя, но сънищата не идваха.. .
Опитах да те забравя, но спомените се завръщаха...
Каквото и да правя, не мога да те забравя!

Защо ме остави?

Помня усмивката ти, въпреки че ме подлудява...
Помня как ме докосваш, въпреки че боли...
Помня всичко, дори и да полудавям...

Защо ме остави?

Не мога да спра да се питам - държи ме буден...
Не мога да спра да се чудя - убива ме отвътре...
Просто не мога да направя нищо...

Защо ме остави?

Стоя буден вечер, питайки тъмнината...
Не мога да забравя чувствата каквото и да правя...
Чувствам те до мен, въпреки че не си там.

Защо ме остави...?

© Николай Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болката и чувствата изразени във всеки стих го правят жсе по-хубав...
    БРАВО!!!
  • Поздравявам те за красивия ти стих! Дано да не си го написал от личен опит... но дори и така да е, важното е, че е страхотен!!!
  • много болка има в този стих...
    хареса ми.по интересен начин си го написал.
    поздрави и горе главата(макар и празна)
Предложения
: ??:??