27.05.2008 г., 18:58 ч.

Защо ме питаш? 

  Поезия » Любовна
546 0 3
 

Защо ме питаш сигурна ли съм, че те обичам?

Нима не вярваш в това, което казвам?

Защо не питаш дали съм твоето момиче?

А искаш ли да бъда твоето момиче?

Защо не се питаш дали ме обичаш ти?

В нищо не мога да съм сигурна, нали?

А може би греша? Може би греша! Може би.

Може би бързам! Така ли е наистина?

А може би е рано още да се каже, дали?

А ти дали можеш да ми отговориш?

Знаеш ли отговорите на тези въпроси?

Защо ме питаш?

Спри! И сам си отговори. А можеш ли?

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??