18.03.2006 г., 22:11 ч.

Защо не ме разбра? 

  Поезия
855 1 4
За мен ти беше всичко на света
Обичах те, не го криех
Обичаше ли ме ти - поне казваше, че е така
Ти поиска моята душа
Непосмях, беше ме страх
Казваше че ме разбираш, и че нямаше проблем
Но всъщност имаше, нали?
Времето минаваше ден след ден
Забрави ти за мен
Любовта ти се изпари, тъй както умираща звезда в ноща
Не, не те виня знам моя е вината
Но защо, защо не ме разбра,
че се страхувах от любовта!

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??