12.08.2007 г., 1:15 ч.

Защо не спреш?! 

  Поезия
959 0 1

Защо не спреш?!


Хей, човеко, накъде вървиш?
Защо не спреш?
Огледай се и виж!!!

Какво е станало?
Къде са всички?
Защо си сам и пак мълчиш?!

Не чувстваш ли, че времето дойде?
Стани!!
Започваш отначало!
Не питай... Знаеш сам!

Но недей!! Къде отиваш?
Ти тръгваш, преди да си дошъл...

Недей да мислиш, че света откриваш!!
Но пак въпроси!! Казах ти да спреш!
Изправи се!!
Виж!!
Повярвай!!

Аз знам, че ти ще победиш!!!
И вярата ми във ЧОВЕКА ще пресътвориш!!

© Магдалена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??