5.12.2012 г., 14:11 ч.  

Защо пак се разпалва 

  Поезия » Любовна
636 0 1

 Защо пак се разпалва...      

 

Ръцете сами се протягат,

целувки търси устата.

Твоите ласки и думи

събудиха в мене жената.

 

Нежността и тя се събуди,

учудена търка очи...

Беше дълбоко заспала,

забравила всички мечти.

 

Ръцете искат да галят,

устни търсят забрава.

Защо ли пак се разпалва

угаснала вече жарава.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??