2.10.2007 г., 10:14 ч.

Защо се върна 

  Поезия
593 0 7
Защо се върна

Върна се
и аз повярвах.
Там във синевата
проблясна пак зората.

Люлякът разцъфна,
пих от аромата.
Пролетта се върна,
цъфнаха цветята.

Любовта е сляпа,
всичко тя прощава.
Човека тя не вижда,
на обич се надява.

Върна се, защо ли?
Върна се да вземаш.
Любовта се моли:
да не я отнемаш.

Празнота почувствах,
ограби ми душата.
Люлякът повехна,
клюмнаха цветята.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??