1.09.2007 г., 13:43 ч.

защо те ...!? 

  Поезия
501 0 2
Как  да ти кажа, защо те обичам!?
Ти знаеш ли  какво е любов!?
Аз така не разбрах през годините 
и не защото не обичах,
а защото със стих не успях
чувството  да обхвана,
всичко, което написах, сякаш е измама
в рамката на куплета от думи,
чувствата не улавя ума ми
и да пиша за това, не умея,
но пък живях все със нея.
От любов не заспивах,
от любов си поплаквах,
от любов бях безсилна,
от любов пак горях,
съдбата си не оплаквах,
радвах се, мечтах и копнях.
И не свършва с това любовта,
до последния дъх тя ни следва
и през нищото ни привежда.
И без нея светът продължава,
но без нея надежда все няма
и светът е прекрасен когато
любовта ни гостува в сърцата.


© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??