11.01.2008 г., 15:41 ч.

Защо... те няма?!! 

  Поезия » Любовна
768 0 9

Защо... те няма?!!

Защо, когато оглежда се луна в морето,
сякаш виждам твоите очи,
защо, когато дъжд помилва ми лицето,
усещам, че ме целуваш ти?

Защо, когато вятър завилне
e,
усещам, че прегръщаш мен?
Защо, когато Слънцето изгрее,
сякаш стопляш моя ден?

Защо, когато прозореца отворя,
бяла птица ми носи любовта?
Защо очи не мога да затворя
и дълго гледам нашата звезда?


Защо, когато видя росата,
в нея виждам твоите сълзи?
Защо, щом вкарам пръсти в косата,
усещам, че ме галиш ти?


Защо, щом чуя славей да запее,
щурците са твоята китара?
Защо Луната още пълна грее
и като теб сърцето ми изгаря?

Може би всичко е измама,
но да съм с теб горя от зов,
ала защо на реалност теб те няма,
как да вярвам в измислена любов?

08.09.2005

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??