Защо човек стреми се към любов!?
Защо не знае ли че тя измъчва?
Че трови тез който нея превъзнасят.
Тогава да...Тогава !?
Защо така я тачат и зоват? Омразата любов е също...
Макар че друга слава има тя.
Но питам се? Как от тази тънка струна -
на живота ни човешки,
да живеем чисто и без грешки ?
Грехът е лошо,любовта боли!?
Как би постъпил днес човека?
Не знам...Живота ни ще продължи!
С добро и лошо с ден и нощ - с любов и мъка...
Земята пак ще се върти.
© Ангел Всички права запазени