12 ene 2015, 23:09

Защо, защо 

  Poesía » Filosófica
358 0 1

Защо човек стреми се към любов!? 

Защо не знае ли че тя измъчва? 

Че трови тез който нея превъзнасят. 

Тогава да...Тогава !? 

Защо така я тачат и зоват? Омразата любов е също... 

Макар че друга слава има тя. 

Но питам се? Как от тази тънка струна - 

на живота ни човешки, 

да живеем чисто и без грешки ? 

Грехът е лошо,любовта боли!? 

Как би постъпил днес човека? 

Не знам...Живота ни ще продължи! 

С добро и лошо с ден и нощ - с любов и мъка... 

Земята пак ще се върти.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря на всички прочели стиха ми!Дано поне веднъж всеки си е задал въпроса Защо?А знам че отговорите са много!Няма безгрешни!Поздрави на всички!!!
Propuestas
: ??:??