31.08.2012 г., 12:25 ч.

Защото... 

  Поезия » Любовна
512 0 2

Не ме търси, не ме търси,

когато нежна Феята на Мрака

разпусне бавно лунните коси.

Не ме търси, защото аз те чакам.

 

Не ме моли, не ме моли,

когато окосената трева е прясна

и тихо под телата шумоли...

Не ме моли, защото съм съгласна.

 

Не казвай нищо. Просто помълчи.

Стопли ръката ми – самотно птиче.

Небесна музика във мен звучи.

Светът е мой, защото те обичам...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??