7.04.2008 г., 1:29 ч.  

Ще дойда като музика 

  Поезия » Любовна
894 0 19

Не съм ни слънце, ни луна,
ни приказна принцеса.
Едничко стръкче светлина
за тебе съм донесла.

И музика във мен звучи,
когато ме погледнеш –
(във твоите добри очи
небето се оглежда).

Сърцата ни в синхрон туптят.
Любов ли е, не питам.
Белее неизминат път
и вòди към звездите.




 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??